023 3040018   |    info@easylawn.nl Showtuin: Wijkermeerweg 49 | 1948 NT Beverwijk
Gratis staal aanvragen
Achtertuin kunstgras in Wormerveer
  • Achtertuin kunstgras in Wormerveer
  • Achtertuin kunstgras in Wormerveer
  • Achtertuin kunstgras in Wormerveer

Achtertuin met kunstgras in Wormerveer

In Wormerveer verving EasyLawn bij dit vrijstaande huis graszoden in kunstgras. Dit hebben wij gedaan in samenwerking met Maarl Tuinen uit Vijfhuizen. Eerst zijn de graszoden uitgegraven en afgevoerd, daarna is er een strak, aangetrild en goed drainerend zandbed aangebracht waardoor het hemelwater goed wegloopt. Deze tuin is het voorbeeld van hoe je een gazon opknapt als je een natuurlijk gazon vervangt voor kunstgras.

Onderhoudsvriendelijk

Helemaal onderhoudsvrij is kunstgras niet, maar het hele beperkte beetje onderhoud wat er wel aan zit maakt het voor veel mensen een zeer aantrekkelijk product. Opborstelen met de bezem of machinaal is eigenlijk het enige dat u om de aantal weken/maanden (afhankelijk van intensiviteit gebruik) hoeft te doen.

Niet van graszoden te onderscheiden

EasyLawn kunstgras is echt, net echt. In dit geval is gebruik gemaakt van kunstgras Charming PU, een mooi hoog gazon van 35 mm met een fijne vezel en de welbekende bruine vezel om het geheel een natuurlijke uitstraling te geven. Om de natuurlijke uitstraling te benadrukken loopt het gazon aan 2 zijdes weg in de heg. De andere 2 zijdes worden omsloten door een veranda en straatwerk.

Diverse toepassingen

Kunstgras wordt op verschillende manier verwerkt. Uiteraard het meeste als zorgeloos gazon in de tuin, maar daarnaast ook als oplossing op het dakterras, als speelondergrond, of als putting green.

Zorgeloos

De bewoners van dit huis in Wormerveer gaan optimaal van dit gazon genieten. Ze hebben 2 kinderen die erop gaan spelen, in de zomer staat er een zwembad op het kunstgras en ook de honden gaan er heerlijk gebruik van maken. Het is erg mooi geworden.

Showtuin in Beverwijk

Is kunstgras misschien ook iets voor u? Via de website krijgt u veel informatie. Wilt u een voorbeeld stuk zien neem dan contact met ons op of bezoek ons kantoor met showroom en showtuin in Beverwijk. Wij kunnen u verder informereren over de mogelijkheden en in samenwerking met lokale hoveniers uw tuin omtoveren tot een waar paradijs!

 

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2024 Easylawn Kunstgras