023 3040018   |    info@easylawn.nl Showtuin: Wijkermeerweg 49 | 1948 NT Beverwijk
Gratis staal aanvragen
Kunstgras in voortuin Bloemendaal
  • Kunstgras in voortuin Bloemendaal
  • Kunstgras in voortuin Bloemendaal
  • Kunstgras in voortuin Bloemendaal

Groene voortuin in Bloemendaal 

Voor een particuliere klant uit Bloemendaal werd in samenwerking met tuinTotaal uit Haarlem een fraai kunstgras project gerealiseerd. Helemaal onderhoudsvrij is kunstgras niet, maar het hele beperkte beetje onderhoud wat er wel aan zit maakt het voor veel mensen een zeer aantrekkelijk product.

Niet van natuurlijk te onderscheiden 

EasyLawn kunstgras is echt, net echt. Kunstgras wordt op verschillende manier verwerkt. In dit geval hebben we Jolie 45 geinstalleerd, een soort waar bijna geen 'vleug' in zit waardoor men zowel van het huis af gezien als vanaf de straatkant altijd een mooi zicht heeft op het gazon.

Diverse toepassingen 

Uiteraard het meeste als zorgeloos gazon in de tuin, maar daarnaast ook als oplossing op het dakterras, als speelondergrond, of als putting green. Deze tuin werd voorzien van kunstgras met 4 soorten vezels, meerdere groentinten, bruintinten en meerdere vezelhoogtes. De uitstraling van het nieuwe gazon mag er zijn.

Naadloos verlijmen

Heeft u een gazon dat breder is dan de maximale breedte van een rol kunstgras (4 meter) bestaat de mogelijkheid om 2 rollen aan elkaar te verlijmen. Dit is een vak apart, een ervaringsklus. De installateurs hebben die ervaring en dus kunnen wij vrijwel iedere tuin voorzien van een naadloos gazon. 

Kunstgras showtuin in Beverwijk

Heeft u ook vragen over kunstgras? Om kennis te maken met het product zelf kleiden wij u graag rond in onze showroom in Beverwijk. 

 

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2024 Easylawn Kunstgras