023 3040018   |    info@easylawn.nl Showtuin: Wijkermeerweg 49 | 1948 NT Beverwijk
Gratis staal aanvragen
Kunstgras met staptegels in achtertuin Haarlem
  • Kunstgras met staptegels in achtertuin Haarlem
  • Kunstgras met staptegels in achtertuin Haarlem
  • Kunstgras met staptegels in achtertuin Haarlem

Kunstgras met staptegels in achtertuin Haarlem

Voor een opdrachtgever uit Haarlem hebben wij in de diepe achtertuin tuin van deze jaren 30 woning kunstgras geïnstalleerd. De tuin is gelegen op het westen en de bewoners hadden na een paar warme zomers genoeg van hun (verdorde) natuurlijke gazon.

Onderhoudsarm

Veel mensen kiezen voor kunstgras omdat het bijna niet onderhouden hoeft te worden. De huidige soorten kunstgras lijken uiterst natuurgetrouw. Bij dit project gebruikten we kunstgras type Intence PU van EasyLawn met diverse vezels, kleuren en hoogtes. Het is erg mooi geworden.

Staptegels

Loopt u vaak hetzelfde paadje in de tuin, van voor naar achteren bijvoorbeeld? Dan is het aan te raden dat u staptegels laat plaatsen, waardoor uw kunstgras niet plat gaat liggen op het deel waar het meest gelopen wordt.

Combinatie met natuurlijke materialen

Dit oudere echtpaar is erg gehecht aan de bloemen en planten die veranderen met de jaargetijden. Vanwege de ruimte in deze achtertuin is het geen probleem om dode met levende materielen te combineren. Een mooie levende border of heg, fruitbomen erbij aangevuld met natuurstenen. De kantopsluiting van hout geeft het geheel een natuurlijke uitstraling.

Bezoek onze showtuin in Beverwijk

Is kunstgras misschien ook iets voor u? Maak dan een afspraak en laat u voorlichten op ons hoofdkantoor in Beverwijk. Hier ligt tevens de voorraad zodat u de verschillende soorten op groot formaat kunt bekijken.

 

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2024 Easylawn Kunstgras